Nieuwe huisstijl Stichting Hoormij in de pers

Publish, het vaktijdschrift voor ontwerpers en beeldmakers, heeft aandacht besteed aan de nieuwe huisstijl van Stichting Hoormij, ontworpen door Jacques Koeweiden. Het blad noemt de combinatie van naam, woordmerk, sublogo en kleurgebruik ‘bijzonder opvallend’.

Het blad bespreekt de kleuren, lettertype, woordmerk en de symbolen voor de subgroepen. Eerder legden we in ons eigen HOREN Magazine al een en ander uit, bijvoorbeeld dat het symbool met de ‘open haakjes’ zowel als oren als citaattekens kan worden geïnterpreteerd en dat we voor elke doelgroep een eigen ondersteunende kleur gaan gebruiken (ook op de nog in ontwikkeling zijnde website www.stichtinghoormij.nl).

“Een bijzonder geslaagde huisstijl”, schrijft Publish, “waarbij de geronde letters een vriendelijke uitstraling laten zien en de geopende letters het ‘gehoord worden’ op een bijzondere wijze benadrukken.”

Publicatiedatum: 16 juli 2015