Met korting naar muziektheatervoorstelling op 23 mei in Sexbierum

De Lawei en Orkater presenteren in samenwerking met De Koornbeurs van de muziektheatervoorstelling 'Lost in the Greenhouse': Een pools-friese Romeo & Julia in de kassen van Sexbierum. Te zien van 13 april tot en met 27 mei. Op 23 mei is er een speciale voorstelling voor slechthorenden en doven met korting via Hoor Friesland. 

Voor de voorstelling van 23 mei is een beperkt aantal kaarten gereserveerd met korting: je betaalt dan 18 euro in plaats van 38 euro. Deze kortingkaarten zijn bedoeld voor mensen met een auditieve beperking die gebruik maken van een tolk gebarentaal of een schrijftolk.  De korting is mogelijk door een bijdrage van de organisatie van Lost in the Greenhouse zelf, door LF2018 en door Hoor Friesland.

Over de voorstelling

In de kassen werken Friese en Poolse arbeiders. Doordeweeks plukken ze tomaten, komkommers en paprika’s. In het weekend wordt er gefeest en gedronken. Er wordt geroddeld en geflirt. Er is ruzie en er ontstaan vriendschappen. Ze vormen een gemeenschap, een mienskip. Dan ligt er plotseling een lijk. Wie is het? Wat is er gebeurd? 

Aanmelden via Hoor Friesland

Ben je doof of slechthorend en wil je naar de voorstelling van 23 mei? Geef je dan snel op want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan tot 30 april 2018. Klik hier voor meer informatie en om je op te geven bij Hoor Friesland. Alleen dan geldt de korting. Vermeld erbij: Tolk Gebarentaal of Schrijftolk.
Publicatiedatum: 16 april 2018