Met HOREN Magazine in het lentezonnetje

Het april/mei-nummer van HOREN Magazine valt deze week weer op de mat bij NVVS-leden. Natuurlijk is er ook in dit nummer weer van alles te lezen over horen, hoorhulpmiddelen als CI en hoortoestellen, diverse hooraandoeningen, de NVVS en onze vrijwilligers. Ook bijbehorende tips voor het omgaan met een hooraandoening ontbreken niet. Lezen dus! Lekker in het lentezonnetje!

In deze HOREN vertelt Bert over zijn leven met Ménière en presenteren we trots onze informatieve folder over brughoektumor 'Als papa of mama een bolletje in het hoofd heeft'. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op kwaliteit van zorg rondom CI, communicatie door middel van een tolk op afstand en de ontwikkelingen rondom de aanpak van tinnitus (neurostimulatie, Tinnitus Implantaat) en waarom het ondanks deze onwikkelingen nog steeds nodig is om actief op te komen voor de belangen van mensen met tinnitus en/of hyperacusis.

Dat en nog veel meer in de nieuwe HOREN. Wilt u ook HOREN ontvangen? Word dan NVVS-lid!

Publicatiedatum: 15 april 2013