Kentalis wendt zich tot ACM voor overname GGMD

Stichting Koninklijke Kentalis wil Stichting voor Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Dienstverlening voor Doven en Slechthorenden (GGMD) overnemen. De bedrijven hebben op 26 oktober de ACM om toestemming gevraagd voor de overname.

Autoriteit Consument en Markt maakt hier melding van op hun site op 5 november 2018. De fusieplannen zijn al langer bekend. GGMD tekende begin dit jaar een intentieovereenkomst met Kentalis, waarbij GGMD als stichting onder de Koninklijke Kentalis Holding valt.

Bron: Skipr

Publicatiedatum: 08 november 2018
Steun ons

Hoormij∙NVVS biedt informatie over onderzoek, behandeling en perspectief voor mensen met een gehoor- en/of evenwichtsaandoening. Wil je dat we ons hiervoor kunnen blijven inzetten? Én een wereld achterlaten waarin stilte, horen en evenwicht vanzelfsprekend zijn. Steun ons dan.

WORD LID OF DONATEUR