HOREN Magazine is weer uit!

In dit eerste nummer van 2015 gaat het over verdergaan op de huidige weg, maar ook over nieuwe wegen inslaan. Hoe ga je er bijvoorbeeld mee om als je vader slechthorend is? En doe je dat als volwassen dochter anders dan toen je klein was? Welke weg slaat de nieuwe federatie Stichting Hoormij in? Ook vertelt de Vlaamse Tania Stadsbader hoe haar weg liep van een goedlopende  persoonlijke  blog naar een informatief boek over evenwichtsproblemen.

In deze HOREN leest u ook deel 2 van de serie over behandeling van tinnitus en hyperacusis bij audiologische centra. Ook is er meer over CI, otosclerose, eenzijdig gehoorverlies en de lancering van ‘ervaringendatabank’ Ervaringrijk.nl. Lezen dus, deze nieuwe HOREN!

Vanaf 12 februari ligt het februarinummer van HOREN bij NVVS-leden in de brievenbus en kunnen zij de artikelen downloaden via nvvs.nl/horenmagazine.

Publicatiedatum: 10 februari 2015