Hoorwijzer.nl vernieuwd!

Hoorwijzer.nl, de site van de NVVS die zich richt op alles wat te maken heeft met hoortests, hoorspecialisten, hoorhulpmiddelen en vergoedingen is vernieuwd.

De eerste versie van de site was al weer meer dan 5 jaar in de lucht en was op sommige punten aan vernieuwing toe. Zo kregen we vaak te horen dat niet duidelijk was dat het een site van de NVVS betreft. De nieuwe versie van de site is qua huisstijl dan ook afgestemd op de algemene NVVS-website.

Meer zoekopties
Daarnaast heeft in die 5 jaar de techniek niet stilgestaan en dus wilden wij graag de zoekopties bij ‘Zoek en kies’ verbeteren. Nu kunt u nog makkelijker op zoek naar een voor u geschikte audicien, een passend hoortoestel of een audiologisch centrum met het door u gewenste aanbod.

Reclame
Ook is het op de vernieuwde site mogelijk om banners te plaatsen. Het aantal bezoekers van Hoorwijzer.nl is dermate hoog dat het interessant kan zijn voor bedrijven om zich via de site aan bezoekers te presenteren. En natuurlijk levert dit hopelijk ook weer inkomsten op voor de NVVS waarmee wij onze ambities kunnen blijven waarmaken.

Neem dus snel een kijkje op de vernieuwde Hoorwijzer.nl!

Publicatiedatum: 15 april 2014