Hoortoestellen streamen met iPhone en andere apparatuur; hoe werkt het?

GN Hearing Benelux B.V. brengt de komende tijd twee toestellen op de Nederlandse markt: de ReSound LiNX en de Beltone First. De toestellen maken via bluetooth contact met de hoortoesteldragers iPhone en zijn dan te besturen via een iPhone-app. Een afstandsbediening is dus niet nodig. Ontdek de toepassingen van het ‘Made for iPhone’ hoortoestel ReSound LiNX tijdens een demonstratie in de Apple-store in Amsterdam. U kunt dan ook horen hoe een hoortoestelgebruiker de toepassingen ervaart en u kunt het ter plekke zelf uitproberen.

ReSound LiNX hoortoestellen streamen audio rechtstreeks in stereo vanaf iPhone, iPad en iPod touch. Dat betekent: eenvoudige toegang tot audio, informatie, entertainment en communicatie, plus bediening via een iOS-apparaat. ReSound LiNX is compatibel met iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Air, iPad (4de generatie), iPad mini met Retina display, iPad mini en iPod touch (5de generatie) gebruikmakend van iOS 7.X of hoger.

Kom ervaren of dit iets is voor u tijdens deze presentatie en training.
Datum: woensdag 25 juni 2014
Locatie:  Apple Store Amsterdam, Hirschgebouw, Leidseplein 25, 1017 PS Amsterdam
Tijd: 16.00 uur
Meld u aan voor de demonstratie via www.apple.com/nl/retail/amsterdam of stuur een e-mail naar: marketing@gnhearing.nl. Voor meer informatie kunt u bellen naar 026-319 5014.

 
Apple, het Apple logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen.

Publicatiedatum: 18 juni 2014