Hoor Friesland organiseert themavond ‘Leven met tinnitus is leven met herrie’

Hoor Friesland geeft 13 november a.s. aandacht aan aandoeningen die met het gehoor te maken hebben in samenwerking met de Beleefbibliotheek Drachten tijdens een thema-avond: ‘Leven met tinnitus is leven met herrie’.

Deze avond is bedoeld voor mensen met tinnitus (oorsuizen), voor partners en andere geïnteresseerden. Spreker is de heer Kees de Vries, ervaringsdeskundige en bestuurslid van de Commissie Tinnitus en Hyperacusis van de NVVS (Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden). Hij vertelt op deze avond over de oorzaken en behandelmethodes van tinnitus en spreekt uit eigen ervaring over zijn leven met tinnitus. Daarnaast worden adviezen gegeven over het omgaan met tinnitus als medische behandeling niet mogelijk is.

Alle informatie op een rij:
13 november 2012
Openbare Bibliotheek Smallingerland