Het nieuwe nummer van HOREN Magazine is uit

Het nieuwe nummer van HOREN Magazine valt is weer bij leden van de NVVS op de mat gevallen. In dit nummer is er uiteraard weer aandacht voor het nieuwe vergoedingssysteem en het bijbehorende klachtenmeldpunt dat door de NVVS in het leven is geroepen. In Mijn Verhaal vertelt Anne over hoe ze met vallen en opstaan haar nieuwe leven met hyperacusis ontdekte.

Daarnaast wordt er uitgebreid stilgestaan bij de voortgang en reeds behaalde resultaten van het Nationaal Hooronderzoek van VUmc, is er een verslag van de informatiebijeenkomst over CI en telefoneren en kunt u lezen over het eerste kunstmatige evenwichtsorgaan. Dit en meer in het februari-nummer van HOREN, voor NVVS-leden ook te downloaden via nvvs.nl/horenmagazine.

Wilt u ook HOREN Magazine ontvangen? Klik dan hier en word dan lid van de NVVS.

Publicatiedatum: 12 februari 2013