Gezocht: deelnemers kwaliteitsonderzoek TT888

Ben je afhankelijk van ondertiteling voor het volgen van tv-programma’s? En heb je hier een mening over? Help mee de kwaliteit van de ondertiteling van tv programma’s via teletekstpagina 888 te verbeteren. Onder de deelnemers worden 10 Bol.com bonnen van € 100,00 verloot!

Voor een online onderzoek naar de ondertiteling van tv-programma's is de publieke omroep op zoek naar slechthorenden en doven. Dit onderzoek heeft betrekking op de wijze waarop tv-programma's worden ondertiteld. Met hulp van jouw ervaringen en voorkeuren kunnen ze de kwaliteit van de ondertiteling verbeteren. Maak je wel eens gebruik van ondertiteling van tv-programma's en wil je meedoen? Ga dan nu naar deze link en neem direct deel aan het onderzoek! Je maakt dan ook kans op een bon van 100 euro.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door medewerkers van de afdeling Publieksonderzoek van de NPO i.s.m. het onderzoeksbureau Ipsos. Deze afdeling voert uitsluitend onderzoek uit op het gebied van radio, tv en internet van de publieke omroep. Daarnaast is TT888 nauw betrokken bij het onderzoek. Jouw gegevens worden alleen voor dit onderzoek gebruikt en niet voor andere doeleinden ingezet. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet doorgespeeld naar derden.

Publicatiedatum: 03 april 2018