Ga de uitdaging aan met SH-Jong!

Vind jij ook dat je slechthorendheid een uitdaging is en geen belemmering? Sta jij open voor het leren van nieuwe dingen? Doe dan mee aan de SH-Jong Challenge Life!-training! In deze serie van vier trainingen leer je iedere keer jouw vaardigheden te vergroten in een veilige omgeving samen met andere slechthorende jongeren.

Op zaterdag 23 maart vindt om 10.00 uur bij PGOsupport in Utrecht de eerste van de vier trainingen plaats. Het thema is: Goed presenteren. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Activiteiten SH-Jong
"Wees niet bescheiden in je ambities! Met slechthorendheid kun je vrijwel elk levensdoel bereiken dat je jezelf stelt. Deel je ervaringen én oplossingen met anderen!" Challenge Life!
Dat is het motto van SH-Jong. SH-Jong is de organisatie van en voor slechthorende jongeren. Bij SH-Jong ontdek je jouw talenten tijdens een van onze gezellige kampen of chill-dagen. Je leert nieuwe vrienden kennen en verlegt jouw grenzen in uitdagende activiteiten. Bij SH-Jong hebben we vooral ook veel plezier met elkaar! Bijvoorbeeld tijdens het aankomende Lentevolleybaltoernooi, het Pinksterkamp en het eerste SH-Jong Café op 13 april met als thema: Reizen.

SH-Jong is er voor jou!
Jij:
•    bent jong (tussen de 12 en 30 jaar);
•    bent slechthorend;
•    wilt jouw levensdoelen bereiken;
•    wilt graag jouw ervaringen delen;
•    vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen;
•    wilt graag andere slechthorende jongeren ontmoeten;
•    gaat graag een uitdaging aan!

 Wil je een keertje komen kennismaken met SH-Jong? Kom dan rustig eens kijken bij een van de activiteiten. Kijk op www.sh-jong.nl voor meer informatie of klik hier om lid te worden.

Wil je weten wat SH-Jong voor jou kan betekenen? Bekijk onderstaand filmpje.Publicatiedatum: 12 maart 2013