Freek Vonk Live – Op Wereldreis met gebarentolk

Dierendag-nieuwtje: Freek Vonk, Nederlands bekendste bioloog, geeft in de kerstvakantie een vierde voorstelling van zijn nieuwe show Freek Vonk Live – Op Wereldreis. Anders dan bij de drie eerder aangekondigde shows, is er op 28 december een gebarentolk aanwezig.

"Omdat ik graag wil dat doven en slechthorenden ook van mijn show kunnen genieten, is er bij deze show een gebarentolk aanwezig", zegt de tv-bioloog in een aankondiging op zijn Instagram-account. Kaarten voor de show op 28 december om 13.30 uur in AFAS Live, zijn nu te koop via de website van Vonk

Bijzondere dieren

In de familieshow laat Vonk bijzondere dieren voorbij komen. Ook deed hij inspiratie op in Rwanda, waar hij was voor de opnames van zijn televisieprogramma. "Eerder deze week heb ik hier mijn eerste wilde berggorilla gespot, 150 kilo, één bonk spieren, dominant, slim maar ook de meest bedreigde gorilla, er zijn er nog maar 800," liet Vonk in augustus weten vanuit het Volcanoes National Park. "Over deze en natuurlijk vele andere avonturen ga ik in mijn live show vertellen!"
Publicatiedatum: 04 oktober 2017