Donatie voor Stichting Hoormij na première docu 'Niet zonder slag of stoot'

Zaterdag 21 september 2019 is de documentaire 'Niet Zonder Slag of Stoot', in première gegaan. De film gaat over de Europees kampioen karate en viervoudig Nederlands kampioen boksen Xavier Köhlen. Een verhaal over onder meer tinnitus en de ernstige gevolgen daarvan. Direct na de vertoning van de film is de mogelijkheid tot doneren geboden. Hier is ruim 300 euro mee opgehaald. De initiatiefnemers willen dat in zijn geheel doneren aan Stichting Hoormij/NVVS. Wij zijn dankbaar voor deze bijdrage.

Xavier Köhlen werd op jonge leeftijd Europees kampioen karate. Hij behaalde in het boksen maar liefst vier maal de Nederlandse titel in de hoogste amateurklasse en is onlangs profbokser geworden. In de tussentijd rondde hij ook nog eens een universitaire studie af, Master in Fiscaal Recht. In deze film zien we zijn successen maar ook dat het verlies van zijn eerste bokstrainer en beste vriend, John Huiveneers, nog steeds moeilijk te accepteren is.

Een film van Daniël Beckers. Hier kun je de trailer bekijken.

Televisiezender L1 zal op zaterdag 26 oktober om 18:00 uur en 23:00 uur de documentaire uitzenden. Op zondag 27 oktober om 11:00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur zijn er ook herhalingen.Publicatiedatum: 03 oktober 2019