Deel uw ervaringen rond CI, revalidatie en technologie met OPCI

Als u terugkijkt op de periode na de CI operatie, wat valt u dan op? Wat heeft u van de revalidatieperiode onthouden? Wat vond u prettig, wat heeft u gemist? Heeft u het idee dat u weet hoe u uw processor het best kan gebruiken? OPCI (Onafhankelijk Platform CI, waarin NVVS participeert) wil samen met u in kaart brengen wat CI-gebruikers belangrijk vinden in de revalidatie.

Gebruikerservaringen
De bijeenkomsten worden georganiseerd in het kader van het SHiEC-project waar OPCI aan meedoet. Dit project heeft tot doel oudere CI-gebruikers te ondersteunen door het gebruikersgemak van het CI te verhogen. Om dat te kunnen doen is het belangrijk goed te weten waar u behoefte aan heeft. OPCI zoekt daarom naar mensen die hun ervaringen willen delen.

Bent u CI-gebruiker, 60 jaar of ouder en bereid om uw ervaringen te delen? Dan nodigt OPCI u van harte uit om deel te nemen aan één van de bijeenkomsten CI, revalidatie en technologie. Per bijeenkomst wordt een groep van acht personen uitgenodigd. Iedere bijeenkomst is er iemand van OPCI en de firma Cochlear aanwezig. Beiden zijn partners binnen het SHiEC-project. Uw bijdrage zal volstrekt anoniem worden verwerkt. OPCI  zorgt voor een schrijftolk. Uw reiskosten worden vergoed.

Data
De bijeenkomsten CI, revalidatie en technologie worden georganiseerd op:
- Wo 12 november: 14.00 – 17.00/18.00 in Utrecht
- Wo 19 november: 10.00 – 13.00/14.00 in Zwolle
- Ma 24 november: 10.00 – 13.00/14.00 in Utrecht

Interesse?
Wilt u deelnemen aan een van deze bijeenkomsten? Mail dan uw gegevens naar info@opciweb.nl en geef aan bij welke bijeenkomst u aanwezig wilt zijn. U ontvangt een bevestigingsmail met daarin een aantal aanvullende vragen. OPCI hoopt u op één van de bijeenkomsten te mogen verwelkomen.

Publicatiedatum: 16 oktober 2014