De nieuwe editie van HOREN magazine is uit!

Leden van de NVVS kunnen in het april-nummer van HOREN magazine weer van alles lezen over diverse hooraandoeningen en activiteiten van de NVVS. Zo vertelt The Voice Kids-winnares Fabiënne Bergmans over haar slechthorendheid en passie voor zingen, licht de NVVS de samenwerking met HoorProfs toe en kun je drie ervaringsverhalen lezen over hyperacusis en vakantie.

Auteurs Olav Wagenaar en Désirée Lageweg geven daarnaast een inkijkje in de totstandkoming van hun boeken Eerste Hulp Bij Oorsuizen en Wij horen met onze ogen en er wordt ingegaan op het wel of niet vergoeden van een tweede CI. Ook is er weer een lezerscolumn en nog veel meer. Genoeg te lezen dus in het nieuwe nummer van HOREN magazine.

Leden kunnen ook hier een pdf van het nieuwe nummer downloaden of de losse artikelen bekijken.

Publicatiedatum: 13 april 2012