Dansklooster organiseert weekend voor slechthorenden

Na het succes van de vorige editie, wordt ook dit jaar weer een dansweekend voor slechthorenden gehouden in het Dansklooster. Het thema ‘Voel het Ritme en Ontvang de Energie van Dans, Expressie en Stilte…’ staat van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september centraal.

Muziek luisteren is een cadeau dat u in vervoering kan brengen. Voor wie doofof slechthorend  is, is dit cadeau bijna niet uit te pakken. Maar dansen,en de energie voelen van het ritme in uw lijf… Dat kan wel! In dit bijzonderedansweekend wordt de mogelijkheid gecreëerd om muziek te voelen. Voordansliefhebbers met én zonder een auditieve beperking.


Uitdagend
Dit weekend vindt plaats in het gastenverblijf van het Liobaklooster in EgmondBinnen. In de planning is voldoende ruimte om zelfstandig diensten in de kapelbij te wonen. Het programma daagt u uit en laat u vrij. Het is opgezet insamenwerking met Jacob JanVoerman, Hooridee en Paula Hijne (ViaNovus Coaching). Op www.dansklooster.nlvindt u het programma en meer informatie (kosten etc.).

Aanmelden
U kunt u voor het dansweekend aanmelden door het aanmeldingsformulierin te vullen. Geef daarbij aan of u een auditieve beperking heeft. Voor vragenkunt u contact opnemen met het Dansklooster via dansklooster@live.nl of 06 – 14547151.Bekijk voor deelname ook de algemenevoorwaarden.

Publicatiedatum: 16 augustus 2013