Combicursus spraakafzien en ondersteunende gebaren voor NVVS-leden

De NVVS en de Hogeschool van Utrecht hebben de handen ineen geslagen en bieden u een combicursus spraakafzien (liplezen) en ondersteunende gebaren aan. In deze cursus van vijf bijeenkomsten maakt u kennis met mondbeelden en met eenvoudige, vaak natuurlijke gebaren, die u kunnen helpen uw communicatie te verbeteren. Niet somberen over uw slechter wordende gehoor, maar positief werken aan een betere communicatie, daar gaan we voor!

De cursus wordt in Utrecht gegeven, maar als deze een succes wordt, volgen er meer elders in het land.

Plaats: Hogeschool Utrecht, Padualaan 97, Utrecht
Data:  3 maart, 17 maart, 31 maart, 14 april en 28 april 2015
Tijd: 9.30 – 11.30 uur
Kosten: € 62,50 voor NVVS-leden; € 85,- voor niet-leden (incl. NVVS-lidmaatschap). Kosten voor introducés (wel of geen lid): € 62,50
Inschrijven: via e-mail secretariaat.igtd@hu.nl of telefoon: 088-4817396. Inschrijven kan t/m 31 januari 2015. De cursus gaat door bij minimaal 16 deelnemers. Het maximum is 24 deelnemers.

Lees hier meer over de inhoud van de cursus. Kijk ook eens op nvvs.nl/spraakafzienNmG.

Publicatiedatum: 09 december 2014