Arjan Bijman vanaf 1 april bestuurder a.i. bij GGMD

De raad van toezicht van GGMD voor doven en slechthorenden meldt het vertrek van bestuurder Harry Bosma. In aanloop naar de bestuurlijke fusie met Koninklijke Kentalis vervult Arjan Bijman per 1 april de positie van bestuurder ad interim.

GGMD tekende enige weken geleden een intentieovereenkomst met Kentalis, waarbij GGMD als stichting onder de Koninklijke Kentalis Holding zijn gespecialiseerde dienstverlening kan blijven aanbieden op het gebied van maatschappelijke dienstverlening en GGZ voor doven en slechthorenden. Nu ook de ondernemingsraad en cliëntenraad beide positief hebben geadviseerd over de voorgenomen fusie, is GGMD klaar voor een nieuwe, bestendige toekomst.

Hans Stellingsma, voorzitter Raad van Toezicht: “Tot onze spijt moeten wij meedelen dat Harry Bosma per 1 april GGMD verlaat als bestuurder. Graag hadden we gezien dat hij langer was gebleven, maar met de voorgenomen fusie met Kentalis is dit ook een logisch besluit. Wij danken Harry voor de voortvarende en kundige wijze waarop hij de organisatie en de omgeving heeft meegenomen in een voor GGMD onverwacht turbulent jaar. Wij wensen Harry dan ook veel succes in zijn volgende mooie stap.” Harry Bosma treedt per 1 april in dienst bij Amerpoort als directeur. Arjan Bijman, die al enkele maanden als adviseur bij GGMD betrokken is, vervult vanaf 1 april de positie van bestuurder ad interim.
Publicatiedatum: 09 maart 2018