Amsterdam Museum organiseert rondleiding voor slechthorende bezoekers

Ben je slechthorend en wil je graag meer te weten komen over de stad Amsterdam? Kom dan op zondag 8 juli 2018 naar de rondleiding van het Amsterdam Museum, speciaal voor slechthorende bezoekers. Je vrienden, familie en begeleiders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Met ondersteuning van een schrijftolk (velowalker) brengt de museumdocent de geschiedenis van de stad tot leven in de nieuwe tentoonstelling Wereld-Stad waar vooral aandacht is voor de relatie van de stad met de rest van de wereld.

De afgelopen eeuwen hebben de meest uiteenlopende mensen en culturen hun sporen nagelaten in Amsterdam. Op hun beurt lieten Amsterdammers ook hún sporen achter in de wereld. De tentoonstelling Wereld-Stad laat zien hoe deze interactie tussen Amsterdam en de rest van de wereld de stad heeft gemaakt tot het Amsterdam van nu.

Waar en wanneer

Datum: zondag 8 juli 2018
Locatie: Amsterdam Museum
Tijd: 14.00 tot 15.30 uur
Kosten: gratis, exclusief entree

Informatie en contact

Reserveren is gewenst. Dit kan door te mailen naar activiteiten@amsterdammuseum.nl of te bellen naar 020 523 18 22. Per rondleiding kunnen maximaal 12 mensen mee. Wil je zien hoe een rondleiding met schrijftolk gaat? Kijk dan naar dit filmpje

Bron: Amsterdam Museum
Publicatiedatum: 28 juni 2018