Aandacht voor bezuinigen op subsidies patiëntenorganisaties in Cappuccino

Margriet van Loon, lid van de NVVS-Commissie Tinnitus & Hyperacusis, was zaterdag 2 juni te horen in het NCRV-radioprogramma Cappuccino. Ze vroeg aandacht voor het belang van belangenorganisaties en patiëntenverenigingen, zoals de NVVS. Toevallig was ze net onderweg naar de Algemene Ledenvergadering van de NVVS.

In het programma is altijd ruimschoots de gelegenheid vragen te stellen en opmerkingen te plaatsen. Naar aanleiding van een andere beller die sprak over de bezuinigingen in de zorg, vroeg Margriet van Loon aandacht voor de bezuinigingen in de vorm van korten op subsidies. 'Belangenverenigingen zijn voor veel mensen onmisbaar', stelde Margriet.

Hieronder is de uitzending terug te luisteren. Margriet komt aan het woord na ongeveer 50 minuten.

Get Microsoft SilverlightPublicatiedatum: 02 juni 2012