Webinar: PPPD, alle dagen duizelig, en dan?

Evenementdatum: 25 juni 2024Georganiseerd door: Hoormij∙NVVS

PPPD is bij veel mensen onbekend, ook bij zorgprofessionals. Hierdoor vinden patiënten niet altijd gehoor en begrip voor hun klachten. Hoe is de bekendheid van PPPD te vergroten en wat is daarvoor nodig? Drie studenten van de opleiding Fysiotherapie & Ergotherapie van de HAN hebben deze vragen voorgelegd aan PPPD-patiënten en zorgprofessionals. De resultaten van dit onderzoek presenteren zij tijdens dit Webinar op 25 juni 2024. Kom jij ook?

PPPD (uitgesproken: Triple P.D.) is een recentelijk vastgesteld ziektebeeld (2014), waarbij meerdere aandoeningen uit het verleden, zoals chronische subjectieve duizeligheid en visuele vertigo zijn ondergebracht.

19.20 uur - Digitale Inloop
19.30 uur -
Opening door Corrine Verwer, vrijwilligerscoördinator Hoormij·NVVS
19.35 uur -
Presentatie over PPD door de studenten van de Hogeschool Arnhem/Nijmegen (HAN)

20.10 uur - Korte pauze

20.15 uur - Beantwoording van binnengekomen vragen

20.45 uur  - Afsluiting

Datum en tijd : dinsdag 25 juni 2024 vanaf 19.30 uur via TEAMS
Eigen bijdrage: leden van Hoormij∙NVVS nemen gratis deel, niet leden betalen € 5,00.
Contactpersoon: evenwicht@stichtinghoormij.nl
Deelname: kort vóór de bijeenkomst ontvang je een link met instructies om deel te kunnen nemen aan het Webinar

Indien beschikbaar is er tijdens de bijeenkomst een schrijftolk aanwezig.

Lees ook: