Webinar: Otosclerose

Evenementdatum: 18 april 2023

Tijdens dit Webinar gaan een KNO-arts, dr. David Colnot en ervaringsdeskundige Lara Laurens in op wat otosclerose is en hoe het te behandelen valt. De volgende vragen komen aan bod: ‘welke klachten gingen vooraf aan de diagnose', ‘hoe wordt de diagnose otosclerose gesteld en waar kun je terecht?’, ‘hoe zijn otosclerose en de gevolgen daarvan te behandelen?’, ‘hoe ga je hiermee om’? Bovendien is er ruimte voor het beantwoorden van vragen die je vooraf kunt stellen, maar ook tijdens de bijeenkomst via de chat.

Programma

19.15 uur - Inloop
19.30 uur - Welkom door Corrine Verwer vrijwilligerscoördinator van Hoormij∙NVVS
19.35 uur - Otosclerose: Wat is het, behandeling en prognose door dr. D.R. (David) Colnot, KNO-arts in het Diakonessenhuis te Utrecht.
20.00 uur - Korte pauze
20.10 uur - ‘Wat betekent otosclerose voor mij?’ door Lara Laurens, ervaringsdeskundige.
20.25 uur - Vragenronde
20.50 uur - Afsluiting


Praktische informatie

Datum en tijd

18 april 2023 van 19.30 uur tot 21.00 uur

Eigen bijdrage

Leden van Hoormij∙NVVS kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen bij aanmelding vóór 12 april 2023 € 5,00, daarna € 7,50.


Vragen?

Stuur een bericht via info@stichtinghoormij.nl.


Deelname

Kort vóór de bijeenkomst ontvang je een link met instructies om deel te nemen aan het Webinar. Het is handig maar niet noodzakelijk om Microsoft Teams van tevoren te downloaden.

Schrijftolk

Er is een schrijftolk aanwezig.

Aanmelden

  • Of stuur een mail naar info@stichtinghoormij.nl met naam, mailadres, telefoonnummer, of je wel/geen schrijftolk nodig hebt en indien je lid bent van Hoormij∙NVVS ook het lidnummer, onder vermelding van ‘Webinar Otosclerose’. Als je vragen hebt voor de sprekers, kun je deze ook in de mail vermelden.
  • Als je geen lid bent, graag het bovengenoemd bedrag overmaken op NL82RABO0300773269 t.n.v. Stichting Hoormij te Houten onder vermelding van ‘Webinar otosclerose’ en je naam.
  • Je aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage én de aanmeldingsmail.
  • Door aanmelding ga je akkoord met de verwerking van je gegevens ten behoeve van deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst verwijderd.
  • Indien beschikbaar maken we tijdens de bijeenkomst gebruik van een schrijftolk.