Voorlichtingsbijeenkomst tinnitus Borculo (Gelderland)

Evenementdatum: 05 februari 2020Maximum aantal deelnemers: 40 (Aantal deelnemers tot nu toe: 3)

Stel je voor. Vierentwintig uur per dag herrie in je hoofd. Wat als je altijd een ruis, piep, brom, fluit, suis of een ander geluid hoort? Ruim 1 miljoen mensen in Nederland hebben hiermee te maken. Het aantal stijgt, vooral onder jongeren. Goede voorlichting en preventie zijn meer dan ooit nodig. Van 3 tot en met 8 februari 2020 organiseert Stichting Hoormij voor de 6e keer de Week van het Oorsuizen. Tijdens deze week, op woensdag 5 februari 2020, organiseert Hoormij/NVVS afd. Gelderland Oost een voorlichtingsbijeenkomst over tinnitus in Borculo.

Locatie en tijden

Aanvang: 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur)
Locatie: Betula welzijnsdiensten, ontmoetingscentrum Het Hof Hoflaan 3-5, Borculo

Sprekers en toegang

Mw. T. van Baal (voorzitter afdeling Gelderland Oost)
Dhr. K. Gillissen ( ervaringsdeskundige Hoormij/NVVS)

Voor wie: Tinnitus patiënten, partners en andere geïnteresseerden

Schrijftolk en ringleiding zijn aanwezig.

Meer informatie en aanmelden

Toegang: Gratis voor leden, niet leden € 5,- entree p.p. Let op: er is plek voor maximaal 40 mensen. Aanmelden is gewenst! Zie onderstaand formulier! Voor meer informatie kun je contact opnemen via m.poesiat@gmail.com.

Aanmeldingsformulier
Vul hier uw gegevens in.
v