Voorlichtingsbijeenkomst over (levens) testamenten in Tegelen

Evenementdatum: 13 oktober 2021

Afdeling Noord Midden-Limburg van Hoormij∙NVVS organiseert een voorlichtingsbijeenkomst over (levens)testamenten. Raadzaam Advies uit Belfeld verzorgt de lezing. Ook niet leden zijn van harte welkom. Vanwege de speciale voorzieningen die er zijn, zoals ringleiding en schrijftolk, zijn vooral slechthorenden uit de regio van harte uitgenodigd.

Een goed testament kan veel 'gedoe' voorkomen. Een levenstestament regelt, geheel naar eigen wens hoe je partner of kinderen met je bezittingen om moeten gaan als jezelf wilsonbekwaam wordt. Bijvoorbeeld bij dementie en opname in een tehuis.

Locatie en tijd

Adres: 't Zaelke, Ariensstraat 21, Tegelen
Tijd: 14.00 - 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)

Aanmelden

Meer informatie of aanmelden kan via de secretaris van de afdeling Noord Midden-Limburg: E noordmiddenlimburg@stichtinghoormij.nl, Of telefonisch, via whatsapp of per sms bij voorzitter Joke Verhaag T 077 851 67 75 of M 06 36 56 08 80 en secretaris Tiny Nouwen M 06 48 52 96 64.

Ringleiding en Schrijftolk aanwezig. Niet leden betalen € 3,- per persoon

Wij hanteren de Corona maatregelen van dat moment.