Voorlichtingsbijeenkomst brughoektumor en behandelingen

Evenementdatum: 12 oktober 2022

Naar schatting wordt in Nederland per jaar bij ongeveer 320 patiënten voor het eerst de diagnose brughoektumor gesteld. Een brughoektumor is een goedaardig gezwel dat uitgaat van de zenuwschede om de gehoor- en evenwichtszenuw. De druk op de zenuw door de tumor veroorzaakt gehoorverlies en evenwichtsproblemen, dat kan zowel vertigo zijn als bewegingsonzekerheid. De afdeling Noord Midden-Limburg van Hoormij·NVVS organiseert een voorlichtingsbijeenkomst over brughoektumor en de mogelijkheden op het gebied van behandeling. Wanneer? Op woensdag 12 oktober 2022.

Professor Temel, neurochirurg bij het AZM Maastricht geeft uitleg over bestralen en/of operatie.
Ger Niesen vertelt zijn ervaringsverhaal.

Datum: woensdag 12 oktober 2022
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.
Locatie: Harmonie Zaal, Dorpstraat 43 in Melick (bij Roermond)
Entree: Leden Hoormij·NVVS en partners kunnen gratis deelnemen. Ben je geen lid? Ook dan ben je van harte welkom. Niet-leden betalen € 5,- (voor de koffie of thee)

Ringleiding en schrijftolk zijn aanwezig.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op via e-mail:noordmiddenlimburg@stichtinghoormij.nl Ben je lid van Hoormij·NVVS, vermeld dan je naam, adres en lidmaatschapsnummer. Ook kun je contact opnemen via voorzitter Joke Verhaag, T 077 85 16 775 M 06 36 56 088 0 of secretaris Tiny Nouwen, M 06 48 52 96 64. Dat kan telefonisch, per sms of whatsapp.

Lees ook: