Voorlichtingsbijeenkomst aanvullende hoorhulpmiddelen in Rotterdam

Evenementdatum: 23 maart 2019Maximum aantal deelnemers: 50 (Aantal deelnemers tot nu toe: 0)

Stichting Hoormij/NVVS Rotterdam organiseert in samenwerking met Swedoro Rotterdam een hoorhulpmiddelenspecialist een voorlichtingsbijeenkomst over aanvullende hoorhulpmiddelen. Heb je, ondanks het gebruik van hoortoestellen, toch nog moeite met telefoneren, kun je het journaal niet goed verstaan? Is het lastig om een vergadering goed te volgen? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst over hoorhulpmiddelen op 23 maart 2019 bij Swedoro Rotterdam.

Diverse specialisten geven je informatie over hoorhulpmiddelen. De specialist in Nederland, Karla van der Hoek, verzorgt een presentatie en zet uiteen welke hoorhulpmiddelen er zijn. Daarnaast zijn er workshops en kramen waar je extra informatie kan krijgen. Ook krijg je de kans Karla apart te spreken en vragen te stellen over de werking van de apparatuur waar je meer over wilt weten. Dit kan ook het hoorhulpmiddel zijn dat je thuis al hebt, maar eigenlijk niet goed weet hoe het werkt. Wij proberen ervoor te zorgen dat al je vragen beantwoord worden. Daarnaast is er een audioloog aanwezig, er zijn specialisten om de mogelijkheden van Blue Tooth uit te leggen. Teven zijn er bedrijven aanwezig zoals Phonak en Speak See. 

Tijd: 13.00 uur tot 17.00 uur
Waar: Stichting Welzijn Doven, Michelangelostraat 46 in Rotterdam
Toegang: Gratis. Er is een donatie bus aanwezig voor een vrijwillige bijdrage
Voor wie: Voor slechthorenden, partners, familieleden en geïnteresseerden

Informatie en aanmelden

Liefst even aanmelden via: nvvsrotterdam@gmail.com

Bereikbaarheid

Auto
Vanuit de richting Utrecht/Gouda: Volg de A20. Neem afslag 16, richting R’dam Pr. Alexander. Linksaf de Capelseweg op. Bij 2de stoplicht rechtsaf de Hoofdweg op. Onder winkelcentrum “Alexandrium” door. Linksaf de Prins Alexanderlaan op. Bij de 2e stoplicht rechtsaf de Prinsenlaan op. De rotonde ¾ nemen (linksaf) Michelangelostraat.
Vanuit de richting Den Haag/Schiedam: Volg de A20. Neem afslag 16, richting R’dam Pr. Alexander. Rechtsaf de Capelseweg op. Bij 2de stoplicht rechtsaf de Hoofdweg op. Onder winkelcentrum “Alexandrium” door. Linksaf de Prins Alexanderlaan op. Bij de 2e stoplicht rechtsaf de Prinsenlaan op. De rotonde ¾ nemen (linksaf) Michelangelostraat.
Vanuit de richting Breda/Dordrecht: Volg de A16. Neem afslag 27, richting R’dam Pr. Alexander. 1e Kruising rechtsaf de Koningslaan uitrijden, dan aan het eind linksaf de Prinsenlaan op. Bij rotonde rechtsaf Michelangelostraat.

Metro
Vanaf station Rotterdam-Alexander: Met de metro tot de halte Prinsenlaan. Prinsenlaan uitlopen. Eerste straat (bij rotonde) links.
Vanaf Centraal Station: Met de metro naar halte Beurs. Overstappen op metro richting Ommoord of Nesselande (Calandlijn). Uitstappen bij halte Prinsenlaan. Prinsenlaan uitlopen. Eerste straat (bij rotonde) links.

Bus
Lijn 37 uitstappen halte Palladiostraat (voor de deur van het gebouw van Swedoro).