Tweede huiskamerbijeenkomst tinnitus in Ermelo

Evenementdatum: 25 september 2018Maximum aantal deelnemers: 6 (Aantal deelnemers tot nu toe: 0)

Op dinsdagochtend 25 september wordt er in Ermelo van 10.15 - 12.15 uur een huiskamerbijeenkomst gehouden voor mensen met tinnitus. Tijdens de bijeenkomst kun je informatie en ervaringen uitwisselen.

Huiskamerbijeenkomsten
24 uur per dag een ruis, piep of rinkel horen kan behoorlijk belastend zijn. Zou je graag kennis willen maken met andere mensen die tinnitus klachten ervaren? Hoe gaan zij om met tinnitus in het dagelijks leven? Benieuwd naar tips en trucs? Of heb je nog andere vragen over tinnitus? Kom dan naar deze huiskamerbijeenkomst in Ermelo.

Door het hele land organiseert Stichting Hoormij informele en gezellige huiskamerbijeenkomsten. Belangstellenden komen samen in de huiskamer van een vrijwilliger. Onder het genot van een kopje koffie of thee is er alle ruimte om je eigen ervaringen te delen en vragen te stellen. De gespreksleider en vrijwilliger in deze bijeenkomst zijn ervaringsdeskundigen.

Tijd:
inloop vanaf 09.45 uur

Locatie:
Ermelo (je ontvangt het volledige adres na aanmelding)

Voor wie?
Mensen met tinnitus. Partners zijn ook welkom.

Gespreksleider:
Dhr. Jan Huttinga (ervaringsdeskundige en vrijwilliger van Stichting Hoormij)

Toegang:
Gratis toegankelijk na opgave. Je kunt deze middag contant een vrijwillige donatie achterlaten.

Een schrijftolk kan op aanvraag worden geregeld.

Interesse?
Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier. Er kunnen 6 deelnemers mee doen per huiskamerbijeenkomst. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van de inschrijving.
Aanmeldingsformulier
Vul hier uw gegevens in.
v