Tinnitus Trefpunt in Houten 29-09

Evenementdatum: 29 september 2023Georganiseerd door: Hoormij∙NVVS

Heb je een piep, ruis, rinkel of ander geluid in je oor? Je bent niet alleen. In Nederland land hebben ruim 1 miljoen mensen een vorm van tinnitus. Het voortdurende geluid kan er in een lichte vorm zijn, maar ook allesoverheersend. Dit heeft vaak een enorme impact op het dagelijks leven en functioneren. Heb je tinnitus en wil je praten met mensen die hier ook mee te maken hebben? Schrijf je dan in voor deze bijeenkomst in Houten. In een groepje (max. 12 personen) gaan we onder leiding van Jan Huttinga (een ervaren gespreksleider) in op vragen. Er is ruimte voor het delen van informatie en ervaringen en we wisselen ‘tips en trucs’ uit.

Praktische informatie

Datum en tijd
vrijdag 29 september 2023 van 10.30 - 12.30 uur in Houten

Eigen bijdrage
leden van Hoormij∙NVVS kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen bij aanmelding tot en week van tevoren € 2,50, daarna € 5,00.

Contactpersoon
Jan Huttinga, bereikbaar via contact@jan-huttinga.nl

Heb je vragen, wensen of tips? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Aanmelden

  • Stuur een mail naar info@stichtinghoormij.nl met jouw naam, mailadres, telefoonnummer, of je wel/geen schrijftolk nodig hebt, als je lid bent van Hoormij∙NVVS jouw lidnummer en vermelding van ‘Tinnitus Trefpunt + datum ’. Als je vragen hebt voor de gespreksleider, kun je deze ook in de mail vermelden. Als tenminste twee mensen een schrijftolk nodig hebben, gaan wij iemand zoeken.
  • Indien je geen lid bent, wil je dan bovengenoemd bedrag overmaken op NL82RABO0300773269 t.n.v. Stichting Hoormij te Houten o.v.v. jouw naam en ‘8850 + Tinnitus Trefpunt + datum’.
  • Jouw aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage (indien van toepassing) én de aanmeldingsmail.
  • Door aanmelding ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens t.b.v. deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst vernietigd.

Inzamelingsactie

Hoormij∙NVVS vraagt aandacht voor preventie en de gevolgen van tinnitus. Zoals in de media. De oplossing ligt in betrouwbare voorlichting en onderzoek. Mede dankzij jouw hulp kunnen wij hét verschil maken. Help ons tinnitus op de kaart te zetten. Doneer éénmalig € 5,- of meer. De patiëntenorganisatie zet alles op alles om mensen met tinnitus in het licht te zetten, bij te dragen aan onderzoek en betrouwbare voorlichting. Fijn als je ons steunt!

Lees ook: