Tinnitus Trefpunt met aandacht voor hyperacusis in Houten

Evenementdatum: 25 januari 2024Georganiseerd door: Hoormij∙NVVS

Heb je een piep, ruis, rinkel of ander geluid in je oor? Je bent niet alleen. In Nederland hebben ruim 1 miljoen mensen een vorm van tinnitus. Het voortdurende geluid kan er in een lichte vorm zijn, maar ook allesoverheersend. Dit heeft vaak een enorme impact op het dagelijks leven en functioneren. Heb je tinnitus en wil je praten met mensen die hier ook mee te maken hebben? Schrijf je dan in voor deze bijeenkomst in Houten. In een groepje (max. 12 personen) gaan we onder leiding van Jan Huttinga (een ervaren gespreksleider) in op vragen. Er is ruimte voor het delen van informatie en ervaringen en we wisselen ‘tips en trucs’ uit.

Tijdens dit Tinnitus Trefpunt is er aandacht voor hyperacusis.

Praktische informatie

Datum en tijd
donderdag 25 januari 2023 van 13.30 - 15.00 uur in Houten

Eigen bijdrage
leden van Hoormij∙NVVS kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen bij aanmelding tot en week van tevoren € 2,50, daarna € 5,00.

Contactpersoon
Jan Huttinga, bereikbaar via contact@jan-huttinga.nl

Heb je vragen, wensen of tips? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Aanmelden

  • Stuur een mail naar info@stichtinghoormij.nl met jouw naam, mailadres, telefoonnummer, of je wel/geen schrijftolk nodig hebt, als je lid bent van Hoormij∙NVVS jouw lidnummer en vermelding van ‘Tinnitus Trefpunt + datum ’. Als je vragen hebt voor de gespreksleider, kun je deze ook in de mail vermelden. Als tenminste twee mensen een schrijftolk nodig hebben, gaan wij iemand zoeken.
  • Indien je geen lid bent, wil je dan bovengenoemd bedrag overmaken op NL82RABO0300773269 t.n.v. Stichting Hoormij te Houten o.v.v. jouw naam en ‘8850 + Tinnitus Trefpunt + datum’.
  • Jouw aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage (indien van toepassing) én de aanmeldingsmail.
  • Door aanmelding ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens t.b.v. deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst vernietigd.

Lees ook: