Stichting Hoormij/afdeling Noord-Midden Limburg verzorgt een presentatie over Adelante

Evenementdatum: 12 juni 2018

Stichting Hoormij/afdeling Noord-Midden Limburg verzorgt op dinsdag 12 juni 2018 een presentatie over wat Adelante voor slechthorenden kan betekenen en wat slechthorenden zelf kunnen ondernemen.

Van 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur presenteert Karin Stemkens over wat Adelante voor slechthorenden kan betekenen en wat slechthorenden zelf kunnen ondernemen.

Locatie:
Adelante Blerick
Van Laerstraat 45
5922 AA  BLERICK ( Tegen over het station Blerick)

Aanvang:
14.00 uur

Voor deelname aan deze activiteit dient u zich aan te melden. Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om te komen verzoeken wij u vriendelijk zich af te melden.
Aan- of afmelden voor de activiteit uiterlijk twee dagen voor aanvang, o.v.v. activiteit en datum.
U kunt zich aanmelden bij Marly de Seriere du Bisournet noordmiddenlimburg.secretaris@stichtinghoormij.nl of telefonisch via Joke Verhaag 077-8516775

Kleine bijdrage voor deze activiteit is €4,00

Er is een schrijftolk aanwezig.