Stichting Fooruit organiseert Hoorcafé Deventer - 26-11

Evenementdatum: 26 november 2021

Een gehooraandoening is een niet zichtbare beperking. Niet iedereen houdt hier rekening mee. Het is dus belangrijk om er steeds aandacht voor te vragen. Het is een beperking in de communicatie en er is een risico om te vereenzamen. Dat tegen gaan kan je niet alleen. Je bent van harte uitgenodigd voor de ontmoetingsbijeenkomst, georganiseerd door stichting Fooruit in Deventer. Ontmoeting, informatie en advies voor mensen met een gehooraandoeningen en belangstellenden.  

Mensen met en zonder indicatie zijn welkom, met en zonder begeleiding. Deze keer is de spreker audioloog Renee Verwaaijen. 

Schrijftolk

Ook de schrijftolk is weer aanwezig, zodat alles wat gesproken wordt mee te lezen is. Kun je niet aanwezig zijn, maar heb je wel interesse of ideeën voor deze bijeenkomsten dan horen/lezen zij dat graag bij voorkeur via email. Na de presentatie is er gelegenheid om informeel verder te praten met elkaar.

Zij houden zich aan de Coronaregels van het RIVM, vandaar aanmelden en een beperkt aantal plaatsen.

De bijeenkomst vindt plaats op:

  • vrijdag 26 november 2021


Tijd: 14.00 tot 16.00 uur

Adres: Woon- en Zorgcentrum Humanitas - Ingang Balderikstraat , Deventer

Een schrijftolk is aanwezig.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen via welkom@fooruit.nl, T 0570 - 641 795 (op maandag en woensdag van 10.00 tot 16.00 uur).

Let op: Dit is geen bijeenkomst van Hoormij∙NVVS.

Bron: Fooruit