Sportdag - speciaal voor slechthorenden en doven - in Almere

Evenementdatum: 18 juni 2022

Op zaterdag 18 juni 2022 is er een multisport- en cultuurdag in Almere, waar Deelkracht aan meewerkt. Een sportdag speciaal voor mensen die doof of slechthorend zijn. Van jong tot oud én met of zonder sportervaring. Op deze dag kun je meerdere sporten uitproberen. Voor kinderen en jongeren zijn er daarnaast creatieve workshops. Zo kun je al spelend en ontdekkend kennis maken met kunst en cultuur.

Tijdens de dag zijn er tolken aanwezig. Je mag ook zelf een buddy meenemen en hij of zij mag natuurlijk ook meedoen.

Locatie en tijd

Locatie: Sporthal Haven in Almere, Parkwerf 138

Tijd: 10.00 – 14.00 uur

Toegang: gratis

Aanmelden en meer informatie

Je kunt nu al laten weten of je mee wilt doen. Dat kan door een mail te sturen naar info@gehandicaptensport.nl. In het onderwerp van de mail zet je ‘multisportcultuurdag’. Je ontvangt dan (vanaf half mei) een mail met meer informatie over het aanbod en hoe je je definitief kunt inschrijven.Wil je eerst meer weten? Bekijk dan het filmpje of de flyer.Informatie voor trainers en sportaanbieders

Ben je sportaanbieder of trainer in de regio Almere? Dan is het mogelijk een sportactiviteit aan te bieden. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om voorafgaand een deskundigheidstraining te volgen over het begeleiden van dove en slechthorende sporters. Interesse? Neem dan contact op via: info@gehandicaptensport.nl.

Organisatie

De dag wordt mogelijk gemaakt door Gehandicaptensport Nederland, Gemeente Almere, Kleur in Cultuur, De Schoor Almere en Deelkracht.

Bron: Deelkracht