OPCI: Viering ter ere van 150 huiskamerbijeenkomsten Cochleair Implantaat

Evenementdatum: 25 maart 2023

Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie (OPCI) organiseert informele bijeenkomsten, waarbij belangstellenden samen komen om vragen te stellen, ervaringen omtrent het cochleair implantaat te delen en informatie te verzamelen. Hier moet je mede-CI-dragers en deel je tips en adviezen. Inmiddels bezochten ruim 1100 (potentiële) CI-dragers de reeds 150 georganiseerde bijeenkomsten. Tijd voor een viering. Iedereen die hierbij aanwezig wil zijn is op zaterdag 25 maart 2023 van 13.30 tot 16.30 uur welkom in Rotterdam. Interesse? Meld je wel even aan.

Ze beginnen met een terugblik op 150 huiskamerbijeenkomsten:

  • Davy de Bruijn (onze vaste schrijftolk) en Henk van Rees. We delen de mooiste en bijzonderste momenten met jullie. 
  • Frances Gallimore, CI-drager en auteur van het boek Zolang ik nog vrijgezel ben vertelt over haar ervaringen als slechthorende vrijgezel tijdens haar verblijf in Londen en leest voor uit eigen werk.
  • Vervolgens vindt een panelgesprek plaats met Davy de Bruijn, Henk van Rees, een KNO arts en een audioloog, beiden verbonden aan een CI team. Een heel uur lang alle gelegenheid om uw vragen op ons af te vuren.

Het is feest, in dankbaarheid kijken we terug naar 150 huiskamerbijeenkomsten. Daar drinken we met elkaar een drankje op na afloop.

Aanmelden is noodzakelijk en kan uitsluitend per mail via onderstaand e-mailadres.

Schrijf- en gebarentolk

Met ondersteuning van schrijf- en gebarentolken. Doe je mee?

Locatie en tijd

Tijd: 13.30 tot 16.30 uur. 

Locatie: Rotterdam

Informatie en aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Dan kun je je aanmelden via huiskamerbijeenkomsten@opciweb.nl. Via deze weg ontvang je ook het adres waar de bijeenkomst plaatsvindt.

Bron: OPCI

Contactpersoon/bron: OPCI