OPCI huiskamerbijeenkomst Voorburg, een bijzondere, de 100e bijeenkomst!

Evenementdatum: 30 mei 2020

Door het hele land organiseert Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie (OPCI) informele huiskamerbijeenkomsten. Belangstellenden komen samen in de huiskamer van één van de deelnemende gastadressen. Onder het genot van een kopje koffie of thee is er alle ruimte om vragen te stellen, ervaringen omtrent het cochleair implantaat te delen en informatie te verzamelen. Er is voldoende informatiemateriaal van de diverse CI-leveranciers. Er is een schrijftolk aanwezig. Deze huiskamerbijeenkomst vindt plaats in Voorburg. Dit is de 100e en wordt afgesloten met een borrel! 


Wil je ook wel eens kennismaken met mensen met een Cochleair Implantaat (CI)? Heb je vragen over het gebruik van je CI of andere hoor- hulpmiddelen voor het CI? Overweeg je een CI en wil je er wel eens wat meer over weten? Kom dan ook eens naar een huiskamerbijeenkomst.

Tijd: 13.30 tot 17.00 uur.

Informatie en aanmelden

Wil je een huiskamerbijeenkomst bijwonen? Dan kun je je aanmelden via huiskamerbijeenkomsten@opciweb.nl

Er kunnen maximaal 6 à 7 deelnemers mee doen per huiskamerbijeenkomst. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je inschrijving, het adres en een routebeschrijving. Meer info: OPCI
Contactpersoon/bron: OPCI