OPCI Huiskamerbijeenkomst in Tilburg

Evenementdatum: 19 juni 2018

Op dinsdagavond 19 juni wordt er in Tilburg van 19.30-21.30 uur een huiskamerbijeenkomst gehouden voor CI-dragers en slechthorenden die een CI overwegen. Hier kunt u informatie en ervaringen uitwisselen.


Huiskamerbijeenkomsten

Wilt u ook wel eens kennismaken met mensen met een CI? Heeft u vragen over het gebruik van uw CI of andere hoor-hulpmiddelen`voor uw CI? Overweegt u een CI en wilt u er wel eens wat meer over weten? Kom dan ook eens naar een huiskamerbijeenkomst.

Door het hele land organiseert OPCI informele en gezellige huiskamerbijeenkomsten. Belangstellenden komen samen in de huiskamer van één van de deelnemende gastadressen. Onder het genot van een kopje koffie of thee is er alle ruimte om vragen te stellen, CI ervaringen te delen en informatie te verzamelen. Er is voldoende informatiemateriaal van de diverse CI leveranciers. Een schrijftolk is aanwezig.

Interesse?

Wilt u deze huiskamerbijeenkomst bijwonen? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaand e-mailadres. Er kunnen maximaal 6 à 7 deelnemers mee doen per huiskamerbijeenkomst. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving, het adres en een routebeschrijving.


Locatie: Tilburg
E-mail: henk.vanrees@opciweb.nl


Schrijftolk aanwezig.