OPCI Contactdag Heythuysen 2022

Evenementdatum: 10 september 2022

Op zaterdag 10 september 2022 vindt de landelijke OPCI contactdag plaats in Heythuysen. Deze dag is voor iedereen met een cochleair implantaat (CI), of wie een CI overweegt. Partners, ouders en iedereen, die betrokken zijn bij het onderwerp CI, zijn welkom. Er is gelegenheid om informatie te verkrijgen van CI-leveranciers over CI en handige hulpmiddelen. En uiteraard is er contact met lotgenoten en met de vele ervaringsdeskundigen van OPCI.

Voor degenen die OPCI nog niet kennen; OPCI staat voor Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie en is het samenwerkingsverband van de belangenorganisaties voor slechthorende en dove mensen in Nederland. OPCI geeft voorlichting, organiseert lotgenotencontact en behartigt de belangen van mensen met een CI.

Programma

Het programma vind je hier. Houd de website van OPCI in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.
Uiteraard zijn de trouwe exposanten aanwezig: AB, Cochlear, MEDEL, Phonak en MCS. 


Schrijf - en gebarentolk

Een schrijftolk en een gebarentolk zijn aanwezig.

Praktische informatie

Locatie: Zaal de Bombardon, Sint Antoniusstraat 2, Heythuysen. Kijk voor het uitgebreide programma op de website van OPCI

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 september 2022 via aanmelden@opciweb.nl. Geef hierbij duidelijk je naam, adres en met hoeveel personen je komt. De prijs bedraagt € 20,-. Voor kinderen rekenen we de helft. Hiervoor krijg je koffie of thee met vlaai, twee consumptiemunten en een buffet.

Belangrijk: de aanmelding is pas definitief na ontvangst van uw deelnemers bijdrage. U kunt het bedrag overmaken op:
Rekeningnummer: NL27INGB 0675 9613 00 t.n.v. Stichting Plots en Laatdoven, o.v.v. OPCI contactdag Heythuysen

Vol is vol!

Bron: OPCI