Online Tinnitus Trefpunt 14-12

Evenementdatum: 14 december 2023Georganiseerd door: Hoormij∙NVVS

Heb je een piep, ruis, rinkel of ander geluid in je oor? Je bent niet alleen. In Nederland hebben ruim 1 miljoen mensen een vorm van tinnitus. Het voortdurende geluid kan er in een lichte vorm zijn, maar ook allesoverheersend. Dit heeft vaak een enorme impact op het dagelijks leven en functioneren. Heb je tinnitus en wil je praten met mensen die hier ook mee te maken hebben? Schrijf je dan in voor deze bijeenkomst. In een groepje gaan we onder leiding van Jan Huttinga (een ervaren gespreksleider) in op vragen. Er is ruimte voor het delen van informatie en ervaringen en we wisselen ‘tips en trucs’ uit.

Praktische informatie

Datum en tijd
donderdag 14 december 2023 van 11.00 - 12.30 uur via Teams

Eigen bijdrage
leden van Hoormij∙NVVS kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen bij aanmelding tot en week van tevoren € 2,50, daarna € 5,00.

Contactpersoon
Jan Huttinga, bereikbaar via contact@jan-huttinga.nl

Heb je vragen, wensen of tips? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Ben je deze datum verhinderd? Kijk in de agenda voor andere data.

Aanmelden

  • Stuur een mail naar info@stichtinghoormij.nl met jouw naam, mailadres, telefoonnummer, of je wel/geen schrijftolk nodig hebt, als je lid bent van Hoormij∙NVVS jouw lidnummer en vermelding van ‘Online Tinnitus Trefpunt + datum ’. Als je vragen hebt voor de gespreksleider, kun je deze ook in de mail vermelden. Als tenminste twee mensen een schrijftolk nodig hebben, gaan wij iemand zoeken.
  • Indien je geen lid bent, wil je dan bovengenoemd bedrag overmaken op NL82RABO0300773269 t.n.v. Stichting Hoormij te Houten o.v.v. jouw naam en ‘8850 + Online Tinnitus Trefpunt + datum’.
  • Jouw aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage (indien van toepassing) én de aanmeldingsmail.
  • Door aanmelding ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens t.b.v. deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst vernietigd.

Lees ook: