Online gespreksgroep Hyperacusis 14-03

Evenementdatum: 14 maart 2023

Ben jij overgevoelig voor geluid en kan je normale omgevingsgeluiden slecht verdragen? Dan heb je waarschijnlijk last van hyperacusis.  Wil je andere mensen met dezelfde klachten ontmoeten? Of heb je deelgenomen aan het Webinar hyperacusis en wil je verder praten? Meld je dan aan voor de digitale gespreksgroep die Hoormij∙NVVS organiseert. Het thema is: Hyperacusis en in balans met jezelf.

dinsdag 14 maart 2023 van 19.00 tot 20.30 uur via TEAMS.
Korter deelnemen mag ook als het erg belastend is.

Eigen bijdrage
Leden van Hoormij∙NVVS kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen bij aanmelding tot en week van tevoren € 2,50, daarna € 5,00.

hyperacusis@stichtinghoormij.nl

Deelname
Kort vóór de bijeenkomst ontvang je een link met instructies om deel te kunnen nemen aan de gespreksgroep.

Schrijftolk
Een schrijftolk wordt geregeld bij minimaal twee verzoeken daarvoor. Geef dit tijdig aan. Bij minder dan twee verzoeken is het mogelijk (handig) om zelf een schrijftolk mee te nemen.

Toegankelijkheid

• Deelname zonder het horen van geluid of gebruik van eigen stem is mogelijk.
  • Geen (zoveel mogelijk beperkt) achtergrondgeluid en niet te veel beweging.
  • Er zijn twee korte pauzes
Aantal deelnemers: maximaal 6

Aanmelden

• Mail naar hyperacusis@stichtinghoormij.nl met jouw naam, mailadres, telefoonnummer en of je wel of geen schrijftolk nodig hebt.
  • Als je lid bent van Hoormij∙NVVS jouw lidnummer en vermelding van ‘themabijeenkomst: hyperacusis + datum’.
  • Als je vragen hebt voor de gespreksleider, kun je deze ook in de mail vermelden.
  • Indien je geen lid bent, wil je dan bovengenoemd bedrag overmaken op NL82RABO0300773269 t.n.v. Stichting Hoormij te Houten o.v.v. jouw naam en ‘8850 + themabijeenkomst heb ik hyperacusis + datum’.
  • Jouw aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage (indien van toepassing) én de aanmeldingsmail.
  • Door aanmelding ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens t.b.v. deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst vernietigd.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen, zie je er tegenop of heb je suggesties om het voor jou nóg toegankelijker te maken? Mail naar hyperacusis@stichtinghoormij.nl

Dit vind je misschien ook interessant: