ONLINE OPCI bijeenkomst Cochleair Implantaat - 8-12

Evenementdatum: 08 december 2020

Door het hele land organiseert Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie (OPCI) informele online bijeenkomsten. Gebaseerd op de reeds bestaande huiskamerbijeenkomsten, waarbij belangstellenden samen komen om vragen te stellen, ervaringen omtrent het cochleair implantaat te delen en informatie te verzamelen. OPCI maakt voor de online bijeenkomsten gebruik van het communicatie platform voor slechthorende, dove en horende mensen: Op 1 lijn. Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform. Met ondersteuning van schrijf- en gebarentolken. Doe je mee? Je bent van harte welkom!  


Wil je ook wel eens kennismaken met mensen met een Cochleair Implantaat (CI)? Heb je vragen over het gebruik van je CI of andere hoor- hulpmiddelen voor het CI? Overweeg je een CI en wil je er wel eens wat meer over weten? Meld je dan aan!

Tijd: 19.00 tot 21.00 uur.

Informatie en aanmelden

Wil je een online bijeenkomst bijwonen? Dan kun je je aanmelden via huiskamerbijeenkomsten@opciweb.nl. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met uitleg over de, zeer eenvoudige wijze van aanmelden en gebruik, van het platform Op 1 lijn. Je krijgt een duidelijke uitleg over hoe je mee doet en over hoe je online komt.

Jouw huiskamer voor OPCI beschikbaar stellen?

Is jouw huiskamer geschikt om, met in acht neming van de 1.5 meter afstand regel, minimaal zes gasten (inclusief gespreksleider en schrijftolk) te ontvangen, en wil je jouw huiskamer beschikbaar stellen voor een OPCI huiskamerbijeenkomst? Neem dan contact op via huiskamerbijeenkomsten@opciweb.nl.

Meer info: OPCI

Contactpersoon/bron: OPCI