ONLINE OPCI bijeenkomst Cochleair Implantaat 20-04

Evenementdatum: 20 april 2021

Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie (OPCI) organiseert informele online bijeenkomsten. Gebaseerd op de (eerdere) huiskamerbijeenkomsten, waarbij belangstellenden samen komen om vragen te stellen, ervaringen omtrent het cochleair implantaat te delen en informatie te verzamelen. OPCI maakt voor de online bijeenkomsten gebruik van het communicatie platform Zoom. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Met ondersteuning van schrijf- en gebarentolken. Doe je mee? Je bent van harte welkom op de ONLINE bijeenkomst van 20 april 2021 met Dr. R.M. (Mick) Metselaar KNO arts Erasmus MC Rotterdam.

Dr. R.M. (Mick) Metselaar is sinds 2004 werkzaam in het Erasmus MC als otoloog, dat is een KNO-arts met de oren als specialisatie. CI is daar een belangrijk onderdeel van. Het aantal implantaties dat het Erasmus MC jaarlijks uitvoert, is de afgelopen jaren steeds verder toegenomen, vooral bij kinderen. Nieuwere ontwikkelingen zijn de gehoorbesparende implantaties.

Wil je kennismaken met mensen met een Cochleair Implantaat (CI)? Heb je vragen over het gebruik van je CI of andere hoor- hulpmiddelen voor het CI? Overweeg je een CI en wil je er wel eens wat meer over weten? Meld je dan aan!

Tijd: 19.00 tot 21.00 uur.

Informatie en aanmelden

Wil je een online bijeenkomst bijwonen? Dan kun je je aanmelden via huiskamerbijeenkomsten@opciweb.nl. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met uitleg over de, zeer eenvoudige wijze van aanmelden en gebruik van Zoom. Je krijgt een duidelijke uitleg over hoe je mee doet en over hoe je online komt. 

Bron: OPCI

Contactpersoon/bron: OPCI