Online gespreksgroep Tinnitus (oorsuizen) 27 mei

Evenementdatum: 27 mei 2021

Een ruis, een piep of gebrom. Een hoge toon of een lage toon. Een enkele keer een heel muziekstuk. Continu of afwisselend. Oorsuizen, oftewel tinnitus, betekent geluid horen dat er niet is. Tinnitus kent allerlei vormen. De geluiden zijn er in werkelijkheid niet, maar je hoort ze wel. Dat voortdurende geluid in uw hoofd kan er in een hele lichte vorm zijn, maar ook allesoverheersend. Hoe vertel je anderen wat jij altijd bij je draagt? Hoe ga je er mee om? Hoe doen anderen dat? Meer weten over tinnitus en in gesprek met anderen die hetzelfde meemaken? Meld je aan voor de (online) gespreksgroep die Hoormij∙NVVS organiseert op donderdag 27 mei 2021.

In een klein groepje (maximaal 6 personen) gaan we, onder leiding van de ervaren gespreksleider Jan Huttinga, in op jullie vragen, delen we ervaringen met elkaar en wisselen we ‘tips en trucs’ uit. Door de corona-situatie vinden de bijeenkomsten plaats via TEAMS. Wij hopen dat we later dit jaar weer gespreksgroepen in den lande te kunnen organiseren.

donderdag 27 mei 2021 van 10.30 uur - 12.00 uur via TEAMS

> Ben je op deze datum verhinderd? Kijk in de agenda, de bijeenkomst vindt vaker plaats.

• Stuur een mail naar info@stichtinghoormij.nl met jouw naam, mailadres, telefoonnummer, of je wel/geen schijftolk nodig hebt,
  • Als je lid bent van Hoormij∙NVVS vermeld jouw lidnummer en geef aan dat het gaat om ‘gespreksgroep tinnitus + datum ’.
  • Als je vragen hebt voor de gespreksleider, kun je deze ook in de mail vermelden.
  • Als je geen lid bent, wil je dan bovengenoemd bedrag overmaken op NL82RABO0300773269 t.n.v. Stichting Hoormij te Houten o.v.v. jouw naam en ‘8850 + Gespreksgroep tinnitus + datum’.
  • Jouw aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage (indien van toepassing) én de aanmeldingsmail.
  • Tijdens de bijeenkomst is een schrijftolk aanwezig (als tenminste twee mensen hebben aangegeven hier behoefte aan te hebben).
  • Door aanmelding ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens t.b.v. deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst vernietigd.

Lees ook: