Online gespreksgroep: Slechthorendheid 28-02

Evenementdatum: 28 februari 2022

Slechter horen kan een strijd zijn. Met jezelf, voor acceptatie. Met mensen in je omgeving, die niet echt door hebben wat je meemaakt. Het zegt niets over jouw kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Wil je in gesprek met mensen die hier ook mee te maken hebben? Of ben je slechthorend en wil je andere mensen met dezelfde klachten ontmoeten en verder helpen? Je bent van harte welkom tijdens de gespreksgroep die Hoormij∙NVVS organiseert.

In een klein groepje (maximaal 5-6 personen) gaan we onder leiding van een ervaren gespreksleider (Angelien Jacobs en/of Karin Graat) vanuit de werkgroep slechthorendheid in op jullie vragen. Ook is er gelegenheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen en krijg je 'tips en trucs’ Door de corona-situatie vinden de bijeenkomsten plaats via TEAMS. Wij hopen dat we later dit jaar weer gespreksgroepen in het land kunnen organiseren.

Maandag 28 februari 2022 van 14.00 tot 15.30 uur via ZOOM of TEAMS

Eigen bijdrage
leden van Hoormij∙NVVS kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen bij aanmelding tot en week van tevoren € 2,50, daarna € 5,00.

corrine.verwer@stichtinghoormij.nl

Deelname
Kort vóór de bijeenkomst ontvang je een link met instructies om deel te kunnen nemen aan het webinar

Aanmelden

• Stuur een mail naar info@stichtinghoormij.nl met jouw naam, mailadres, telefoonnummer, of je wel/geen schijftolk nodig hebt,
  • Als je lid bent van Hoormij∙NVVS jouw lidnummer en vermelding van ‘gespreksgroep slechthorendheid + datum ’.
  • Als je vragen hebt voor de gespreksleider, kun je deze ook in de mail vermelden.
  • Voor de bijeenkomst is een schrijftolk aangevraagd.
  • Indien je geen lid bent, wil je dan bovengenoemd bedrag overmaken op NL82RABO0300773269 t.n.v. Stichting Hoormij te Houten o.v.v. jouw naam en ‘8850 + Gespreksgroep hyperacusis + datum’.
  • Jouw aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage (indien van toepassing) én de aanmeldingsmail.
  • Door aanmelding ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens t.b.v. deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst vernietigd.

Dit vind je misschien ook interessant: