Online gespreksgroep: Slechthorendheid 23-6

Evenementdatum: 23 juni 2022

Slechter gaan horen kan gepaard gaan met een moeizaam acceptatieproces. Dan kan het fijn zijn om met lotgenoten te praten en ervaringen uit te wisselen. Je merkt dan al snel dat je niet de enige bent die tegen bepaalde dingen aan loopt. Daarom biedt Hoormij∙NVVS de mogelijkheid voor een online groepsgesprek. In een klein groepje van maximaal vier personen, onder leiding van een ervaringsdeskundige, kun je op een informele manier met anderen in contact komen. Er is ruimte voor het delen van informatie, ervaringen en 'tips en trucs'.

Donderdag 23 juni 2022 vanaf 14.00 uur via ZOOM of TEAMS

Eigen bijdrage
Leden van Hoormij∙NVVS kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen bij aanmelding tot een week van tevoren € 2,50, daarna € 5,00.

slechthorendheid@stichtinghoormij.nl

Deelname
Kort vóór de bijeenkomst ontvang je een link met instructies om deel te kunnen nemen aan het webinar

Aanmelden

• Stuur een mail naar info@stichtinghoormij.nl met jouw naam, mailadres, telefoonnummer, of je wel/geen schijftolk nodig hebt,
  • Als je lid bent van Hoormij∙NVVS jouw lidnummer en vermelding van ‘gespreksgroep slechthorendheid + datum ’.
  • Als je vragen hebt voor de gespreksleider, kun je deze ook in de mail vermelden.
  • Voor de bijeenkomst is een schrijftolk aangevraagd.
  • Indien je geen lid bent, wil je dan bovengenoemd bedrag overmaken op NL82RABO0300773269 t.n.v. Stichting Hoormij te Houten o.v.v. jouw naam en ‘8850 + Gespreksgroep slechthorendheid + datum’.
  • Jouw aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage (indien van toepassing) én de aanmeldingsmail.
  • Door aanmelding ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens t.b.v. deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst vernietigd.

Dit vind je misschien ook interessant: