Online gespreksgroep: evenwichtsaandoeningen 20-12

Evenementdatum: 20 december 2022

Heb je te maken met duizeligheid of evenwichtsproblematiek? En wil je wel eens praten met mensen die hier ook mee te maken hebben. Schrijf je dan in voor een gespreksgroep met lotgenoten. In een groep met maximaal zes personen gaan een gespreksleider en een ervaringsdeskundige in op je vragen, delen we ervaringen met elkaar en wisselen we ‘tips en trucs’ uit. Interesse? Meld je dan aan voor de online gespreksgroep die Hoormij∙NVVS organiseert via Teams.

Je krijgt een link toegestuurd. Het kan handig zijn het Teamsprogramma te downloaden, maar je kunt ook via je browser meedoen. 

Praktische informatie

Datum en tijd
dinsdag 20 december 2022 van 11.00 - 12.00 uur via TEAMS

Eigen bijdrage
leden van Hoormij∙NVVS kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen bij aanmelding tot en week van tevoren € 2,50, daarna € 5,00.

Contactpersoon
evenwicht@stichtinghoormij.nl

Deelname
Kort vóór de bijeenkomst ontvang je een link met instructies om deel te kunnen nemen aan de gespreksgroep

Aanmelden

  • Stuur tenminste twee dagen van te voren een mail naar evenwicht@stichtinghoormij.nl met jouw naam, mailadres, telefoonnummer, of je wel/geen schijftolk nodig hebt, 
  • Als je lid bent van Hoormij∙NVVS jouw lidnummer en vermelding van ‘gespreksgroep evenwichtsaandoening + datum ’. 
  • Als je vragen hebt voor de gespreksleider, kun je deze ook in de mail vermelden. 
  • Als tenminste twee mensen een schrijftolk nodig hebben, gaan wij iemand zoeken. 
  • Indien je geen lid bent, wil je dan bovengenoemd bedrag overmaken op NL82RABO0300773269 t.n.v. Stichting Hoormij te Houten o.v.v. jouw naam en Gespreksgroep evenwichtsaandoening’. 
  • Jouw aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage (indien van toepassing) én de aanmeldingsmail. 
  • Door aanmelding ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens t.b.v. deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst vernietigd.

Dit vind je misschien ook interessant: