Online gespreksgroep Cholesteatoom voor volwassenen (en ouders van)

Evenementdatum: 07 maart 2023

Heb jij zelf cholesteatoom, ben je ouder van een kind dat daarmee te maken te heeft? Of ken je iemand in jouw naaste omgeving? Ben je er al eens aan geopereerd of moet dat nog gebeuren? Ben je benieuwd hoe anderen hersteld zijn, hoe bij hen het hersteltraject eruit zag en wie hen daarbij geholpen heeft? Schrijf je dan in voor de gespreksgroep op dinsdag 7 maart 2023.

In een klein groepje (maximaal 6 personen) gaan we onder leiding van een ervaren gespreksleider vanuit de commissie Cholesteatoom in op jullie vragen, delen we ervaringen met elkaar en wisselen we ‘tips en trucs’ uit. De bijeenkomsten vinden plaats via TEAMS.

dinsdag 7 maart 2023 19.30 uur via TEAMS

- Eén groep voor volwassenen
- Eén groep voor ouders van een kind met Cholesteatoom

Eigen bijdrage
leden van Hoormij∙NVVS kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen bij aanmelding tot en week van tevoren € 2,50, daarna € 5,00

cholesteatoom@stichtinghoormij.nl

Deelname
kort vóór de bijeenkomst ontvang je een link met instructies om deel te kunnen nemen aan deze bijeenkomst

Aanmelden

• Stuur een mail naar cholesteatoom@stichtinghoormij.nl met jouw naam, mailadres, telefoonnummer, of je wel/geen schijftolk nodig hebt,
  • Als je lid bent van Hoormij∙NVVS vermeld jouw lidnummer en geef aan dat het gaat om ‘gespreksgroep cholesteatoom + datum ’.
  • Als je vragen hebt voor de gespreksleider, kun je deze ook in de mail vermelden.
  • Als tenminste twee mensen een schrijftolk nodig hebben, gaan wij iemand zoeken.
  • Indien je geen lid bent, wil je dan bovengenoemd bedrag overmaken op NL82RABO0300773269 t.n.v. Stichting Hoormij te Houten o.v.v. jouw naam en ‘8850 + Gespreksgroep cholesteatoom + datum’.
  • Jouw aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage (indien van toepassing) én de aanmeldingsmail.
  • Door aanmelding ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens t.b.v. deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst vernietigd.

Lees ook: