Online gespreksgroep Cholesteatoom - voor ouders

Evenementdatum: 20 mei 2021

Het oor is een belangrijk zintuig. Als hier gebreken aan zijn, mis je veel facetten van het leven. Het cholesteatoom is een ‘underdog’, omdat het niet veel voorkomt. Voor diegene die deze aandoening krijgen, is de impact op de kwaliteit van leven echter groot. Heeft je kind te maken met een cholesteatoom? En wil je andere ouders of mensen ontmoeten die zelf te maken hebben met cholesteatoom of een kind hebben met deze aandoening? Meld je dan aan voor deze online gespreksgroep voor ouders die Hoormij∙NVVS organiseert op donderdag (avond) 20 mei 2021.

In een klein groepje (maximaal 6 personen) gaan we onder leiding van een ervaren gespreksleider vanuit de commissie Cholesteatoom in op jullie vragen, delen we ervaringen met elkaar en wisselen we ‘tips en trucs’ uit. Door de corona-situatie vinden de bijeenkomsten plaats via TEAMS. Wij hopen dat we later dit jaar weer gespreksgroepen in den lande kunnen organiseren.

Donderdag 20 mei 2021 - in de avond- via TEAMS

Eigen bijdrage
leden van Hoormij∙NVVS kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen bij aanmelding tot en week van tevoren € 2,50, daarna € 5,00

cholesteatoom@stichtinghoormij.nl

Deelname
kort vóór de bijeenkomst ontvang je een link met instructies om deel te kunnen nemen aan het webinar

Aanmelden

• Stuur een mail naar cholesteatoom@stichtinghoormij.nl met jouw naam, mailadres, telefoonnummer, of je wel/geen schijftolk nodig hebt,
  • Als je lid bent van Hoormij∙NVVS vermeld jouw lidnummer en geef aan dat het gaat om ‘gespreksgroep cholesteatoom + datum ’.
  • Als je vragen hebt voor de gespreksleider, kun je deze ook in de mail vermelden.
  • Als tenminste twee mensen een schrijftolk nodig hebben, gaan wij iemand zoeken.
  • Indien je geen lid bent, wil je dan bovengenoemd bedrag overmaken op NL82RABO0300773269 t.n.v. Stichting Hoormij te Houten o.v.v. jouw naam en ‘8850 + Gespreksgroep cholesteatoom + datum’.
  • Jouw aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage (indien van toepassing) én de aanmeldingsmail.
  • Door aanmelding ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens t.b.v. deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst vernietigd.

Lees ook: