Online bijeenkomst brughoektumor

Evenementdatum: 17 maart 2021

Heb jij zelf een brughoektumor? Of iemand in jouw naaste omgeving? En wil je er meer over weten? Wat het is, maar ook wat er aan te doen is? Of wil je mensen ontmoeten die ook te maken hebben met een brughoektumor? Meld je dan aan voor de digitale bijeenkomst die op woensdag 17 maart 2021 door Hoormij∙NVVS - afdeling Noord Midden Limburg - georganiseerd wordt.

Woensdag 17 maart 2021 van 19.00 tot 20.30 uur via TEAMS

Eigen bijdrage
leden van Hoormij∙NVVS kunnen gratis deelnemen, niet leden eenmalig ook gratis omdat het de eerste (proef) Teams bijeenkomst is van onze afdeling. aanmelding via email vóór 10 maart 2021.

noordmiddenlimburg@stichtinghoormij.nl (t.a.v. Joke)

Gespreksleidster
Joke Verhaag.

Deelname
kort vóór de bijeenkomst ontvang je een link met instructies om deel te kunnen nemen aan het lotgenotencontact.

Aanmelden

Stuur een mail naar noordmiddenlimburg@stichtinghoormij.nl met je naam, mailadres, telefoonnummer, of je wel/geen schrijftolk nodig heeft, en vermelding van ‘lotgenotencontact Brughoektumor’.