Lezing “Slechthorendheid, waar kan dat toe leiden?”' in Heemskerk

Evenementdatum: 29 november 2018

Slechter horen of te maken hebben met een gehooraandoening kan een strijd zijn. Met jezelf, voor acceptatie. Met mensen in je omgeving, die niet echt door hebben wat je meemaakt. In het gesprek met artsen bij wie je steeds opnieuw moet uitleggen wat de gevolgen zijn van je aandoening. Het zegt niets over jouw kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Bij Stichting Hoormij begrijpen we dat. In Heemskerk vindt een lezing plaats over slechthorendheid. Hier treft u informatie, advies en lotgenoten.

Dhr. Frans Hofstra, voorlichter en ervaringsdeskundige van Stichting Hoormij verzorgt de presentatie.

De inleider bespreekt bovendien met de deelnemers welke activiteiten in ontmoetingscentrum “De Stut” te organiseren zijn waarbij slechthorenden zich goed thuis kunnen voelen.

Plaats:
Ontmoetingscentrum”De Stut”, Maasstraat 3, Heemskerk.
Tijd:
ontvangst vanaf 13.30 uur
Sprekers:
Aanmelden:
Aanmelden alleen mogelijk via onderstaand formulier.
Voor informatie over de inhoud van het programma kun je contact opnemen via
T 0251-24 86 48.
Entree:
€ 3,00 - Koffie en thee gratis

Een schrijftolk en ringleiding zijn aanwezig.

Contactpersoon/bron: NVVS IJmond Noord
Aanmeldingsformulier
Vul hier uw gegevens in.
v