Inloopspreekuur HOORinfotheek Gelre

Evenementdatum: 05 december 2018

Afdeling Gelre organiseert in nauwe samenwerking met een hoorhulpmiddelenspecialist van de GGMD elke eerste woensdag van de maand een inloopspreekuur voor mensen met een auditieve beperking. Hoorhulpmiddelen zijn uit te proberen en er is een mogelijkheid voor lotgenotencontact met ervaringsdeskundigen.

Heb je problemen met het verstaan van gesprekken tijdens een verjaardag? Moet de TV steeds harder? Hoor je de deurbel niet meer? Is telefoneren niet meer mogelijk. Soms zijn deze problemen te ondervangen met hulpmiddelen. Meer weten? Kom dan naar het inloopspreekuur.

Informatie en lotgenotencontact

Tijdens het inloopspreekuur kun je vragen stellen en hulpmiddelen zien en uitproberen. De hulpmiddelen specialist van GGMD HOORinfotheek is aanwezig om onafhankelijk advies te geven. Er zijn ook vrijwilligers van Stichting Hoormij aanwezig met ervaring op het gebied van meedoen in werk en maatschappij en lotgenotencontact. Het inloopspreekuur vindt plaats in wijkcentrum de Schalmei, Symfoniestraat 204 in Nijmegen. Wanneer? Iedere eerste woensdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur.