Inloopspreekuur elke 3de woensdag van de maand - Alkmaar

Evenementdatum: 20 februari 2019

Slechter horen of te maken hebben met een gehooraandoening kan een strijd zijn. Met jezelf, voor acceptatie. Met mensen in je omgeving, die niet echt door hebben wat je meemaakt. In het gesprek met artsen bij wie je steeds opnieuw moet uitleggen wat de gevolgen zijn van je aandoening. Het zegt niets over jouw kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Bij Stichting Hoormij begrijpen we dat. Stichting Hoormij/NVVS, afdeling Alkmaar organiseert iedere 3e woensdag van de maand een inloopspreekuur.

Met uitzondering van de maanden juni, juli, augustus en december 2019.

Locatie en tijd

Locatie: Noordwest Ziekenhuisgroep (NWZ), voorheen Medisch Centrum Alkmaar (MCA), Wilhelminalaan 12 bij de ingang van de poli KNO vlakbij de ingang Metiusgracht.
Tijd: 10:00 - 12:00 uur

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Alkmaar via nvvs.afd.alkmaar@gmail.com.